Julförberedelser

Hur går era julförberedelser? Blir det alls något julfirande i år? Julen kommer säkert att firas annorlunda i år, men vad har nu inte firats annorlunda det här året. Mina julförberedelser känns i alla fall som om de är på god väg. Jag fick just idag mina sista julklappar handlade och jag väntar ivrigt på tomten.

Nu ska jag ännu baka. Jag har inte riktigt ännu bestämt mig för vad jag ska göra i år, men någon form av choklad. Kanske kex. Antagligen fröknäcke. Bröd. Varje år brukar jag också testa på åtminstone ett nytt recept. Jag har lagat allt från egna polkagrisar, till knäck, fudge, karamellpopcorn. You name it. Jag har gjort det. Vissa recept hänger med från år till år, medan andra testas en gång för att sedan aldrig lagas mer.

julförberedelser

Och så borde jag säkert julstäda också. Vad är det med julen? Varför ska man plötsligt storstäda alla skåp och lådor då? För att sedan kunna fylla dem med krimskrams man får i julklapp? Jag gjorde ju en grundlig städning av alla skåp och lådor när jag var permitterad, de borde vara hyfsat städade. Såå mycket tror jag inte att jag har hunnit samla på mig på ett halvt år.

Vad ska ni fixa inför julen? Hur ska ni fira?

3

2 tankar kring ”Julförberedelser

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *