Permitterad igen

Here we go again. Från och med måndag är jag permitterad igen. Eller egentligen ska jag ta ut min semester från förra året, så lönemässigt är det ingen katastrof, men ändå. Jag börjar vara så trött på coronan nu, som säkert alla andra också. Vad ska jag hitta på den här gången som permitterad då?

permitterad igen

Förra året städade jag, jag bakade, jag var på promenader och jag tränade. Jag tror att jag kommer att göra likadant nu, för att få tiden att gå. Jag hoppas på fint väder, att jag kan springa mycket och njuta av vädret. Kanske jag kan låna Charlie för en massa promenader?

Den här gången är det åtminstone bara tre veckor och inte två månader. Som det ser ut just nu i alla fall. Läget hinner ändra många gånger ännu och det tar säkert en stund innan restauranger får vara öppet som normalt igen. Så kanske min permittering fortsätter…

Jag vet inte riktigt hur jag känner för att vara permitterad igen. Pengar kommer knappast att vara ett stort problem, eftersom jag får min semesterersättning, jag är mer orolig för efter. Kommer jag att ha ett jobb att gå till efter permitteringen. Kommer vi att ha några kunder. Finns det ens ett köpcenter kvar. Det är inte direkt bara restauranger som påverkas, utan alla butiker. Fast jag var orolig i fjol också, och det löste sig då också. Så jag litar på att det kommer att lösa sig den här gången också, men kanske jag för säkerhets skull måste spara pengar.

vilket härligt väder

 

1

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *