Hur tänkte jag riktigt?!

Hur tänkte jag riktigt? Foamroller, stretch, rörlighet, lugn träning. Hur tänkte jag att det skulle gå om jag ont i armen. Jag har inte lika sjukt som efter förra vaccindosen, men fortfarande för sjukt för att kunna träna. Jag har igen en röd, varm fläck där vid sticket och armhålan är öm.

Det känns redan bättre och jag hoppas på att det känns ännu bättre imorgon. Jag är nämligen ledig hela helgen och det vore synd att låta en ledig helg gå till spillo. När jag för en gångs skull skulle ha tid till att träna. Jag vet att jag sa att det ska vara en lugnare träningsvecka, men något vill jag göra. Det har lovats sol till söndagen och ett löppass skulle sitta fint. Gärna ett långpass igen, men jag kan nöja mig med ett kortare.

hur tänkte jag riktigt

 

2

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *