Min stackars arm

Vilken tur att jag tidigt bestämde mig för att inte springa Tallinn maraton i helgen. Oberoende av distans, hade jag inte kunnat springa. Jag har haft så sjukt i min arm efter andra dosen av vaccinet. Mycket värre biverkningar än efter första dosen. Mycket sjukare och på andra ställen än vid själva sticket. Armhålan, nacken, axeln. Armen har varit röd och varm. Nu börjar jag äntligen känna mig som normal igen.

min stackars arm

Idag blev det ett lugnt yoga/rörlighetspass. Skönt att vara igång igen och att känna mig som vanligt. Som en tränande person. Imorgon blir det träning som vanligt igen. Antagligen löpning, för att lite vila min arm ännu. Plus att det är det jag helst vill göra.

Jag längtar efter löpningen just nu. Mina senaste pass har känts bra. Det känns som om jag har både fart i benen och uthålligheten till att springa långt. Jag vill satsa mer på löpningen under hösten. Springa längre pass, men även lägga till intervaller i schemat. Jag minns inte när jag senast skulle ha sprungit intervaller med klockan inställd. Jag undrar om jag ens minns hur man gör mer. Ställer inte klockan alltså.

Nästa vecka vill jag verkligen springa tre gånger. Jag tycker att det hela tiden är något extra som gör att det inte blir av. Mycket på jobb eller vaccinering. Nästa vecka borde vara en normal vecka och då vill jag få till mina planerade tre pass. Ett längre pass, ett snabbare och ett vanligt distanspass.

Vad har du för planer för nästa vecka?

2

4 tankar kring ”Min stackars arm

 1. Petra

  Jag tyckte ochså andra dosen kändes mer . Dagen efter var den rejält öm och jag blev svullen under armhålan som lymfkörteln. Det tog tre dagar ungefär innan det lade sig .
  I fredags sprang jag 15 km och idag 5 . Provade lite på intervaller på bandet. . Jag vill ochså springa mer.

  Svara
  1. hopihopi Inläggsförfattare

   Nu känns armen mycket bättre. Äntligen! Vad kul med intervaller på löpband, det vill jag också springa

   Svara
 2. Petra

  jag brukar välja springa på löpband de dagar som det regnar ute . jag hatar att bli blöt av regn upplever det otäckt och kallt. så då tar jag det säkra för det osäkra de dagarna

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *