Ett lugnt komma igång pass

Jag har fortfarande ont i armen, men tyckte att nu får det räcka med vilan. Solen sken, fåglarna kvittrade och jag har varit ledig hela helgen. Löpning it is. Ett lugnt komma igång pass. Armen blev väl inte direkt bättre, men inte heller sämre. Dessutom är det ju inte en skada jag har, utan en biverkning av vaccindosen. Därför tror jag inte att det precis är farligt att springa, även om armen är öm.

Nästa vecka hoppas jag kunna träna som normalt igen. Jag är kanske tvungen att vänta lite med tyngre styrketräning ännu, men löpning ska nog gå bra. Dagens komma igång pass kändes ändå helt okej. Jag tror inte att det var vaccindosen som påverkade mig, utan snarare föret. Icebugsen är jättebra i halka, men inte ens de hjälper när det är knöligt underlag. Jag var rädd för att stuka fötterna, eftersom jag har en tendens att falla. Därför gick jag ganska mycket.

ett lugnt komma igång pass

Nu börjar jag vara trött på vintern. Mest är jag trött på underlaget. Är det inte is, är det slask som sedan fryser till och blir knöligt. Så kommer det lite snö på och jag vet inte var det är halt, för att nästa dag vara slask igen med jättestora pölar. Äsch, ge mig bara vägar. Eller ens snö då. Inte en blandning av allt på en och samma gång.

Det känns i alla fall skönt att vara igång igen. Även om jag vet att det är bra för mig att ha lugnare träningsveckor och att vila, känns det ändå nästan konstigt. Jag är så van att röra på mig. Speciellt om jag är ledig och det är fint väder. Inte kan jag väl vila då. Vila kan jag göra när det regnar.

Hur har din vecka varit? Är du bra på att ha lugnare träningsveckor?

2

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *