Min träning under semestern

Hur gick min träning under semestern? Alldeles utmärkt faktiskt, nästan bättre än förväntat. Planen var fyra löppass, det blev tre. Däremot blev det en vandring på över tio kilometer, plus en massa, massa steg. Backe upp, backe ner. Gå, gå, gå. Trappor, trappor och ännu mer trappor. Jag tror vi snittade 20 000 steg per dag. Vi har nog aldrig varit så här aktiva på en resa och den här gången hade vi ändå hyrbil.

min träning under semestern

Min träning under semestern är inte något jag prioriterar, utan jag ser det mer som en vilovecka. Hålla igång och inte helt tappa löpningen. Även om jag förstås vet att jag inte tappar allt fast jag inte springer på en vecka. Jag vet att det inte kommer att bli långpass eller intervaller. Jag vet också att jag kommer att gå mer än jag gör på löppass hemma. På grund av värmen och för att jag kanske tappar bort mig. Eller för att fota.

För mig är det ändå den bästa starten på dagen. Morgonlöpning på strandpromenaden, fota, stanna vid bageriet och köpa frukost och sedan äta den i lugn och ro på balkongen. Träningen gjord och klockan är inte ens nio. Sedan har jag hela dagen på mig för annat skoj.

Det blev som sagt tre morgonjoggar, totalt 19,5 kilometer. Alla ungefär lika långa och enligt samma princip. Springa ner till stranden, springa åt ena hållet så långt vägen går, vända om och springa tillbaka och åt andra hållet. Varje morgon mötte jag samma personer som alla verkade göra som jag. Det fanns inte så mycket väg att springa på, strandpromenaden kändes säkrast och lättast. Plus förstås att det är fint att springa längs med havet.

min träning under semestern

Vandringen som vi gjorde kommer jag att skriva ett skilt inlägg om, men det var nog bland det finaste på resan.

2

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *