Årets första pass

Nytt år, nya möjligheter och allt det där. Nja, jag tänker väl snarare fortsätta som förut och sprang därför årets första pass igår. Man måste ju inleda året på bästa möjliga sätt. Vilket pass det blev sedan!

Strålande väder, pigga ben och ledig dag resulterade i det längsta jag sprungit på länge. Över nio kilometer. Jag tror inte ens att jag sprang så långt efter maraton och innan jag blev sjuk i corona. Eller åtminstone var det kring de längderna jag sprang som längst då. Så needless to say, jag är väldigt nöjd över årets första pass. Jag hoppas att det är en indikation över hur mitt löparår kommer att bli. Jag har stora planer, men det blir ett skilt inlägg om det.

årets första pass

Det lilla negativa med gårdagens löpning var halkan. Helt mitt eget fel dock. Jag har ju köpt nya skor för vinterlöpning. Springer jag i dem när det är svinhalt ute? Nej. För det mesta gick det bra att springa, men på vissa ställen var jag tvungen att trippa fram och gå. Främst på övergångsställen.

Jag är ändå nöjd och glad över hur bra det kändes. Jag tycker att jag tränat bra trots stressigt på jobbet. Det blev två gånger styrketräning hemma förra veckan, plus två löppass. Jag har haft träningsvärk i hela kroppen typ, men ändå hade jag pigga ben. Mycket tryck och bra känsla. Lämplig klädsel, förutom skorna då, fint väder och bra musik. Klart att det är kul att springa då.

Nu börjar förhoppningsvis ett bra löparår!

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *