Låg bloggiver just nu

Min bloggiver går i vågor, just nu är den låg. Det beror kanske på för att jag inte vet vad jag ska skriva om. Bara om träning, eller också allmänt vardagsdravel. Det är lättare att skriva om ett specifikt ämne, som när jag tränar inför maraton. Då har jag massor att skriva om. Men när jag som just nu inte tränar för något specifikt, har jag inte så mycket att komma med. Därav låg bloggiver. Eller snarare låg inspiration.

Eller ska den här bloggen också handla om vardagen? Idag var jag på jobb, sen åt vi sushi med mamma och sen var jag på en kvällspromenad. Och nu sitter jag här och försöker skriva något vettigt så att bloggen inte ska eka tom i för många dagar. Vem vill läsa om det?

låg bloggiver

Jag skriver ju mest för mig själv som en dagbok. Det är kul att läsa tillbaka på gamla inlägg. Som om jag annars skulle komma ihåg vad jag gjorde för tre år sedan. Om det var snö på julen, eller varmt på midsommar, eller vad vi gjorde då eller då. Men bloggen vet oftast. Och kameran. Det är kanske lite där som problemet också ligger. Att instagram tar över allt mer och mer. Ingen läser bloggar längre. Men sen igen så skriver jag ju mest för mig själv…

Det är svårt det här. Imorgon ska jag i alla fall springa och det brukar oftast reda upp mina tankar. På fredagen blir det dessutom comeback i gymmet och simningen, då har jag säkert också något nytt att berätta.

2

2 tankar kring ”Låg bloggiver just nu

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *