Som planerat

Den här veckan blev som planerat, precis som jag anade att det skulle bli i mitt senaste inlägg. Mycket jobb, ingen träning. Jag har jobbat från morgon till kväll känns det som. Jag har varken hunnit träna innan eller efter jobbet, men jag har inte heller haft lust. Det har varit mycket på jobbet, det har nästan varit skönt att inte behöva klämma in träningen också. Lite har jag försökt stretcha ut kroppen, men mest har jag bara tagit det lugnt.

som planerat

Nästa vecka har jag semester och då hoppas jag kunna träna desto mer. Dessutom hoppas jag att en lugnare träningsvecka gjort något för formen. Att jag har blivit bättre och att jag nu kommer att ha extra mycket energi till träning. Jag vet ju att det är bra för mig att ta det lugnt ibland. Låta kroppen återhämta sig, för att sedan komma tillbaka ännu starkare. Nu är i alla fall ivern hög till träning igen när jag är ledig.

 

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *