En lugnare vecka

Nästa vecka kommer att bli en lugnare vecka. Det vill säga med träningen. Jag kommer att jobba, jobba, jobba från morgon till kväll ungefär. Jag kommer inte att ha tid att träna. Eller jag kan väl stiga upp klockan sju för att träna, eller träna nio på kvällen, men tja. Nej. Jag väljer hellre sömn. Just nu tränar jag inte för något specifikt mål, jag behöver inte pressa in träningspass om jag inte hinner. Dessutom vet jag ju att det är bra för mig att ha en lugnare vecka ibland också.

en lugnare vecka

Veckan efter, då kommer jag att ha semester, så då hoppas jag att kunna träna desto mer. Simning, löpning, styrketräning och kanske en och annan promenad. Jag hoppas på bra vårväder. Soligt, varmt och fint. Jag tycker att det räcker med snö nu. Det är faktiskt mitten av mars redan, nu ska det vara vår. Jag vill åtminstone se att det går åt rätt håll, inte ha mer snö och ännu kallare.

Den här veckan har varit en bra träningsvecka. Simrekord, typ, bra gympass, tung styrketräning hemma och två löppass. Det enda lilla minuset var mitt ena löppass som kändes tungt. Mest på grund av egen idioti, för att jag bestämde mig för att springa snabba intervaller dagen efter ett tungt gympass. Jag som inte ens ska springa intervaller i dagsläget, utan fokusera på grundträning. Men lesson learned, nu springer jag bara lugna pass igen och det kändes genast bättre.

Som vädret är just nu väljer jag ännu att träna två styrkepass i veckan, och springa två gånger. Sen när vädret blir varmare, kommer jag säkert att plocka bort ett styrkepass och istället springa tre gånger i veckan. Nästa vecka får jag vara glad om jag får till ett löppass och ett styrkepass.

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *