En kraschad blogg

Igår skulle jag blogga, men det blev inget. Istället blev det en kraschad blogg. Uppdatering plus busig katt är inte en bra kombination. Jag vet inte om det var Manda som gjorde att det blev en kraschad blogg, men den var nere flera timmar. Jag hann redan få lite panik, men nu fungerar allting igen. Tror jag. Hoppas jag.

en kraschad blogg

Jag skriver ju mest för mig själv, men det är kul att någon fortfarande läser och kommenterar. Tack! Bilder har jag sparat på andra ställen också, men jag skulle mest sakna mina reseinlägg. Det är kul att gå tillbaka och läsa ibland. Tänk att vi har varit i Australien. Det är en sak att scrolla igenom miljoner bilder på datorn, det är en annan att se bilder och läsa inlägg. Det tar mig tillbaka och jag minns saker mycket mer.

Vad var det jag skulle blogga om igår ens? Träningen i maj, men det får bli ett skilt inlägg om det. Jag ville bara meddela att bloggen är up and running ifall någon hann sakna mig igår.

 

2

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *