Test av nya hörlurar inför maraton

Test av nya hörlurar inför maraton. Har ni hört den förut? Det verkar som om jag inför varje maraton är tvungen att testa ett nytt par, för att de gamla slutat fungera. Jag som redan hade ett bra par. Eller nåja, bra och bra. De hade ju sina små problem. I något skede blev problemen så stora att jag var tvungen att slänga bort dem. Först slutade vänstra att fungera, sedan högra och sedan var det bara soptunnan som gällde.

Så, jag gjorde som jag alltid gör. Köpte de billigaste möjliga som fanns. Utan att varken googla eller läsa recensioner innan. Billigt och sladdlöst var mina krav. Jag är inte så kräsen om de har bra ljudkvalitet eller inte. Bara de hålls i mina öron är jag nöjd. Bra bas? Bryr mig inte. Lång batteritid? Struntar i det. Jag sprang nästan två månader med bara en fungerande hörlur, det någonting säger hur lite jag bryr mig. Visst, inte skulle jag väl tacka nej till ett par bra och dyra hörlurar heller, men jag är alldeles för snål för att betala 200 euro för något som jag inte vet om fungerar med/i mina öron.

test av nya hörlurar inför maraton

Jag köpte ett par Happy joy från Clas Olsson. Blåa. Det var den färgen som var billig, för som sagt. Är snål. Jag skulle väl inte ha valt den färgen annars 🙂 Igår sprang jag en kort liten runda. Mest för att testa ifall de funkar och hålls i öronen. De verkar passar mina öron och jag kommer nog att ha med dem på loppet. Jag kommer knappast att springa hela loppet med dem, utan ha som backup. Plocka fram när jag börjar bli trött och behöver extra pepp. Vilket påminner mig. Måste göra ny Spotifylista.

1

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *