Inte många dagar kvar nu…

Börjar bli lite smånervös inför Masku maraton. Mina två senaste träningspass har gått bra och det känns som om jag skulle kunna klara av mitt tidsmål iaf. Men sen samtidigt så tycker jag att det brukar gå bra ibland, men så kommer det alltid en bakslag. På onsdagen ska jag springa tusingar. Jag har aldrig sprungit såna tidigare, det står åtta på mitt ”träningsschema”. På lördagen så sprang jag 8 x 800 meters intervaller och när jag efter passet kollade tiderna så blev jag förvånad. Det kändes tungt och jobbigt under intervallerna och jag trodde att jag inte alls höll den fart som det stod i programmet. Men det gick ju t.o.m. snabbare! Så tusingarna borde nog också bra. Jag har lite svårt att tro på mig själv och våga trycka på.  Jag fegar lätt och tror att jag inte kommer att orka. Så det blir lätt att jag fuskar i mina intervaller. Men nu jäklar! Jag ska bli snabbare!

En annan sak som jag undrar över är att jag inte hittar mitt namn i deltagarlistan. Det har gått över en vecka sedan jag anmälde mig och så långsamma kan de väl inte vara att uppdatera sidan. Jag hittar inte mitt namn oberoende hur jag söker, förnamn, efternamn, ort eller ens om jag tar alla som ska springa 10 km. Måste väl ta och mejla organisatören. Jag tycker alltid att jag är mest nervös för allt runtomkring loppen, aldrig själva springandet. Det kan jag ju liksom… Jag är mer nervös för att hämta nummerlappen, tänk om jag inte finns med, var ska man lämna väskan, springa vilse…

2014-09-14 11.25.32

Bild från starten av Tallinn maraton. Längtar efter att springa lopp igen

 

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *