I’m back

Länge sedan sist! Det tar en stund att komma in i bloggandet. Jag ska försöka bättra mig och skriva lite oftare. Det är ju egentligen ganska så skoj. Jag har idag anmält mig till två lopp. Milloppet vid Masku Maraton och så Graceloppet. Maskuloppet går den 12.4 och Graceloppet i maj.

Maskuloppet är jag lite nervös över. Jag hade förväntningar på att förbättra min tid på milen, men träningspassen hittills lovar inte gott. Jag borde nog ha chanser att förbättra tiden, men kanske inte till det som jag önskar. Men ännu är det några veckor kvar att träna.

Graceloppet är mest på skoj. Det är mer som ett jippo än en tävling. Det ordnas ombord på Viking Grace och är en timme långt. Både jag och min sambo (!) ska delta. Första gången som han deltar i nåt evenemang. Men kanske han också blir lika ivrig som jag. Jag hoppas på det iaf. Jag gillar att tävla.

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *