Det tar sig…

Det var ett tag sedan jag bloggade sist, men jag är nog fortfarande här. Jag har tränat på som vanligt och so far so good. Jag börjar känna mig som vanligt igen och kan träna som jag vill. Det är skönt att veta att jag inte har tappat formen efter min förkylning och att förra veckans dåliga pass bara var en engångshändelse. Nu har löprundorna efter det gått bra igen.

Förra söndagen beslöt jag mig för att springa hem efter jobbet. Eller hemåt iaf, det är nästan 18 km hem, så det är väl lite att ta i. Men jag hade tänkt mig ca. 12 km och så kom sambon och hämtade mig med bil. Det var mitt första längre pass på ett tag och det märktes nog i benen. Första åtta nio kilometerna gick bra, men sen började benen bli trötta och jag började tappa fart och tekniken.  Vädret var iaf helt underbart att springa i, äntligen lite sol och värme. Dessutom är det alltid roligt att springa på nya vägar. 12,5 kilometer blev det till sist och det längsta jag sprungit på ett tag.

Featured image

Det går inte att klaga på utsikten iaf

På onsdagen så tränade jag styrka (igen!). Nu hade jag mycket mindre träningsvärk än sist. Jag ska försöka få in ett styrketräningspass i veckan. Märker nog att jag behöver det. Ska ha starka ben nu så att jag orkar springa långt.

Igår blev det igen ett långpass. Denna gång blev det 13 km och det kändes redan lättare att springa långt. Jag ska försöka få in ett långpass i veckan och försöka öka längden varje vecka. Mitt mål är springa mina långpass på en 15-18 km. Igår var det igen jättefint väder att springa i. Soligt och varmt. Dock märkte jag hur törstig jag blir när det är varmt. Jag måste väl börja springa med mitt vätskebälte igen. Annars blir det lätt att jag kortar av passet för att jag är så törstig och bara vill hem. Fastän benen är pigga så är inte huvudet med…

Featured image

Härligt springväder

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *