Nu kom den då…

Den dåliga rundan alltså. Jag hade planerat att springa långpass idag, men ändrade mig. Tänkte springa långpass på söndagen istället och idag var det meningen för ett vanligt distanspass.

Min träning har flytit på bra efter förkylningen, men idag kom bakslaget. Det var så tungt och jobbigt hela vägen. Och det var inte bara inbillning, utan farten var långsammare än på ett tag. Första två kilometrarna gick bra ännu och i normal fart på 6:05 ungefär. Sen så började jag tappa fart för varje kilometer, så sista gick i 6:30. Jag fick iaf 8 kilometer ihopskrapat och det ska jag väl vara nöjd över. 8 kilometer är ju bättre än ingenting och medelhastigheten var iaf 6:18. Så såå dåligt var det ju inte, bara frustrerande när det gått så bra på senaste tiden.

Jag misstänker att onsdagens styrketräning (och träningsvärk) sitter i ännu. Plus att jag drack lite vin igår för att fira valborg. På söndagen blir det nya tag som gäller, förhoppningsvis går det bättre då. 8 veckor kvar nu…

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *