I love eurovision!

Snart börjar min favorittävling på året, nämligen eurovision song contest. Jag har sett på tävlingen så länge som jag minns och det är alltid hur skoj som helst. Jag skäms inte ens. Jag har på riktigt nångång önskat speciella arbetsturer från jobbet så att jag ska ha möjlighet att se på den. Det finns liksom inte i min värld att jag skulle missa den…

I år har jag inte hört alla bidrag, men av dem som jag hört gillar jag Sverige (som vanligt) och Australien. Säkert nån till, men minns inte vilket och då kan det knappast ha varit så bra. Sveriges bidrag spelas ju i radion hela tiden (även i Finland), så det kan ju vara en bidragande orsak till att minns den. Men den är nog bra… Och Finland då?! NÄ!

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *