Cykelpremiär!

Jag har cyklat idag. Det var evigheter sedan jag cyklade en längre sträcka och oj vad det märktes. Jag tror att det var förra sommaren/hösten som jag cyklade lite längre senast och jag märkte genast att mina ben inte alls var med på noterna. Minsta lilla uppförsbacke och jag hade mjölksyra i benen. Dessutom var det förstås motvind på hemvägen då när jag började bli trött. Konditionen verkar det inte vara nåt fel på, jag är helt enkelt inte van vid att cykla. Mina ben var som spagetti när jag steg av cykeln hemma.

Positivt med passet var iaf att jag gillade det och det gav mersmak. Dessutom var vädret prima. Det har lovats sol och värme nu många dagar i rad och jag är ledig. Så det blir säkert en cykeltur imorgon eller på fredag igen. Jag antar dock att jag kommer att ha ont i rumpan.

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *