Idag är det en bra dag!

Jag har fått så mycket gjort idag och bara roliga saker. Dagen började med att jag var till frisören. Det var evigheter senast och verkligen på tiden att jag gjorde nåt åt mitt hår. Nu är det säkert 10 cm kortare och några nyanser ljusare. Känner mig så sommarfräsch  och är riktigt nöjd över frisyren.

Eftersom jag var ledig idag och det var fint väder så har jag varit ute nästan hela dagen. Fick rensat lite i rabatterna och planterat lite blommor. Även mina tomatplantor fick flytta ut i solen. Jag brukar varje sommar odla körsbärstomater vid garageväggen och det brukar bli en massa tomater. Så jag hoppas på en stor skörd i år igen.

Featured image

En del av förra årets tomatskörd

Dagen fortsatte sedan med kaffe ute på terrassen lyssnandes på musik. På kvällen väntade träff med kompisarna med god mat och mycket skratt. Jag cyklade faktiskt dit och jo jag hade ont i rumpan. Hahaa! Det blev ännu en liten kvällspromenad i solen med sambon och nu del två av Eurovision song contest. Så helt klart en bra dag!

Featured image

Featured image Vackert väder och vackra vyer

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *