Visst fanns det blåbär!

Vilken dag i skogen alltså! Det fanns ju hur mycket blåbär som helst. Vi hade bara med oss tre burkar och för tänkte inte att det skulle finnas så mycket att plocka, men det fanns ju blåbär överallt. Det var bara att sätta sig ner och börja plocka.

Featured image

Plockade två burkar fulla med blåbär och den tredje burken blev för kantareller. Jag måste nog helt klart tillbaka till skogen nån dag för att plocka mer. Det var så enkelt i år. Tidigare år som vi har gått där så har det funnits ett bär här och ett bär där, men nu så fanns det massor. Vi behövde inte ens leta efter bär, de fanns överallt. Det som även fanns överallt var myggor. USCH! Det känns som om det kliar överallt på kroppen.

Featured image

Vi hade paus vid stranden för att fika lite och där var så rofyllt och skönt att sitta. Det blåste inte alls och det var t.o.m nästan varmt. Jag märker att min gräns för vad som är bra väder har ändrats den här sommaren 🙂 Nu tycker jag att det klassas som bra väder ifall det inte regnar och när det är typ 15 grader varmt. Som idag. Det var bra väder idag, på dagen iaf. NU regnar det ju förstås, men det är ju inget ovanligt. Nere vid stranden fanns även en stor gran som åskan hade slagit ner i förra veckan. Det hade flugit stora flisor över allt. Som tur hade ingen kommit till skada.

Featured image

Imorgon blir det veckans sista pass, det står styrketräning på schemat. Jag ska inte försumma det nu, även om jag kanske hellre skulle springa… Men nej! Jag kan springa på måndagen sedan, imorgon är det styrka som gäller.

Featured image

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *