I’m back!

Okej, egentligen kom vi ju tillbaka redan på måndagen, men det är först nu som jag tycker att jag har tid att skriva. Resan var super, varmt och soligt varje dag. Jag kommer att skriva ett skilt inlägg om det senare, nu ville jag bara meddela att jag är tillbaka.

Featured image

Jag har hunnit träna två gånger sedan vi kom hem, ett löppass på tisdagen och ett igår. Tisdagens pass gick bra, det blev en lugn runda på strax under 8 kilometer. Mot slutet av rundan så började min mage trilskas dock. Så gårdagens runda blev inte till något. Jag hade tänkt mig ett lite längre pass då, men kände fortfarande av min mage så jag tog det säkra före det osäkra och begav mig till motionsspåret nära där jag bor. Och tur var väl det. Jag kom kanske tre kilometer innan jag började känna av min mage, men tänkte att jag nog kan springa iaf. Men näe… Det var en enda plåga, så gav upp och gick hem istället.

Idag får helt enkelt bli en vilodag och så gör jag ett nytt försök till en längre pass imorgon istället. Det är bara fyra veckor kvar till Tallinn halvmaraton nu, så jag vill inte ha uppbrott från min träning på grund av en trilskande mage.

Featured image

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *