Insert valfri svordom

Örk, med min träning för tillfället alltså! Det är som om jag skulle ha tappat allt, jag har inget flyt för tillfället. På tisdagen sprang jag ju och då var allt bra, sen krånglade magen lite och så blev onsdagens pass till nada. Igår hade jag vilodag i hopp om att allt skulle reda upp sig och så gjorde jag nytt försök idag på morgonen.

Jag hade klockan på väckning nio-tiden och så for jag iväg strax efter. Planen var ett lite längre pass, men näe. Det var bara tungt och jobbigt. Jag kom ungefär tre kilometer och så gav jag upp. Jag grät en skvätt av frustration och så gick jag hem. Jag försökte mig ännu på lite ruscher och med riktigt bra fantasi så kan man kalla dagens pass för fartlek, jag väljer att kalla det för skräp.

Jag vet ju att träning ska vara kul, lyssna på kroppen och allt det där… Men när jag har ett inplanerat halvmaraton om fyra veckor, så har jag inte riktigt tid för vila. jag känner mig smått stressad över att veta att jag om fyra veckor ska springa 21,1 km och i dagsläget kommer jag ungefär tre…

Så jag hoppas hoppas hoppas (håller tummar och tår) att det vänder. Att det här bara är en tillfällig svacka. Jag tänkte göra ett nytt försök på söndagen till långpass. Jag skulle verkligen behöva ett bra pass nu för självförtroendets skull, veta att jag klarar av det. ( Nå egentligen VET jag ju att jag nog klarar av det, men för tillfället känns det inte alls så…) Så third time lucky eller hur det heter…

Så, nu har jag fått avreagera mig lite här på bloggen. Det känns redan lite bättre 🙂

Featured image

Inte riktigt så här glad för tillfället

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *