Back to work

Idag har det varit en bra dag, även om det var sista semesterdagen igår och jag idag återvände till jobbet. Jag trivs på mitt jobb och gillar nog att vara tillbaka, även om det förstås alltid är skönt att vara ledig också. Idag hade jag dessutom bara en kort dag, 8:30-13 så det blev en mjukstart.

När jag kom hem från jobbet så bytte jag snabbt om till träningskläder och for ut till motionsspåret som finns nära där jag bor. Slingan är ungefär 2,5 kilometer lång lite beroende på hur man springer, idag blev det fem varv. Sprang först tre åt ena hållet och sedan så vände jag och sprang två varv åt andra. Alltid när jag springer där så tycker jag att nästan alla andra springer den åt andra hållet än mig. Så jag började fundera att vet de om nåt som jag inte vet… Så idag testa jag på att springa åt båda hållen. Jag tycker oftast att det är jobbigt att springa där eftersom den är så kuperad och idag märkte jag att ifall jag springer åt andra hållet än jag brukar så är det lättare. För då är det mest nerförsbacke, eller inte lika brant uppför iaf. Men jag tror nog att jag i fortsättningen också springer som jag brukar, jag VILL ju springa uppför. Eller vill och vill, jag snarare VET att det är bra för mig att springa uppför.

Idag gick det iaf bra. Jag sprang intervaller på måndagen och tränade styrka på tisdagen och det verkar som om det redan har gett resultat. Eller så är det bara önsketänkande… Idag hade jag iaf bra tryck i benen och det kändes inte alls så där jättejobbigt som det oftast gör där. Så totalt blev det nästan 13 kilometer och bra känsla genom hela passet.

Mina bra dag var inte slut ännu efter träningen. Efter träningen väntade nämligen träff med några goda vänner och lite god mat och skvaller. Det är så här jag helst spenderar mina dagar. Först lite jobb, sedan träning och sedan lite kompishäng på det. Perfekt helt enkelt!

Featured image

Så här glad blir man när man har en bra dag

Jag hoppas att även ni har en bra dag! Snart är det ju helg och på lördagen blir det villaavslutning eller som vi kallar det i södra Finland, Forneldarnas natt. Vill inte tänka på att sommaren är slut…

Featured image

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *