Ny vecka, nya tag

Förra veckan blev en lugnare vecka både träningsmässigt och med bloggandet. Nu är det dock nya tag som gäller och den här veckan borde bli en normal träningsvecka igen.

Featured image

Förra veckan i Tallinn

Förra veckan bjöd bara på två träningspass. På torsdagen var jag på zumba och igår så sprang jag för första gången sedan Tallinn halvmaraton. Jag sprang en kort runda igår bara för att testa kroppen och se hur det kändes. Benen kändes pigga och bra och jag hade säkerligen kunnat springa längre eller fortare ifall jag velat, men igår var planen bara att väcka igång kroppen lite. Igår märktes det att jag inte sprungit på kvällen på över en vecka för jösses så det blev mörkt snabbt. Jag måste rota fram reflexvästen. Nu hann jag hem innan det blev helmörkt, men det var nog skymning redan när jag var ute på min runda. Som tur så har ju nog mina kläder inbyggda reflexer, men känner mig ändå mycket tryggare i reflexväst.

Den här veckans träningsschema är lite öppet ännu. På torsdagen blir det zumba igen och på fredagen ett lite längre löppass. Lördagen bli vilodag, eller tja nio-timmar-på-jobbet, så vilodag från träningen. På söndagen blir det säkert också ett löppass. Idag har jag tänkt styrketräna och eftersom det typ är tre veckor sen senast så känner jag nu redan träningsvärken komma. Jag ska skärpa mig med styrketräningen. Jag vet att jag har sagt det förut, men nu! Jag ska ha som mål att träna styrka en gång i veckan. Styrketräningen är tyvärr alltid det första som faller bort ifall jag har stressigt. Ifall jag måste välja mellan styrketräning eller löpning så väljer jag alltid löpning. Fast jag ju innerst inne vet att styrketräning är bra för mig! Så nu skärpning, och står det på bloggen så gäller det 🙂

Featured image

Idag är jag ledig från jobbet och tänkte förutom styrketräningen då, mest fixa här hemma. Jag borde bl.a ta och fixa ute i trädgården. Hösten har kommit och alla mina sommarblommor har dött för länge sedan i sina krukor. Tyvärr börjar det även bli dags att bära bort utemöblerna och städa upp terrassen.

Har du några roliga planer för veckan?

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *