Ropa inte hej förrän du är över bäcken…

Träningsblogga-Ida undrade förra veckan var det är värst att ha träningsvärk. Mitt svar på det, är när det gör ont i hela kroppen, samtidigt. Som för mig idag då…

Jag gjorde ju mitt utlovade styrkepass igår och som befarat så har jag världens träningsvärk idag. På morgonen när jag vaknade så kändes allt okej, hade just lite värk i benen, inte så mycket som jag trott att jag skulle ha. Så jag tänkte redan, jess ingen träningsvärk. Men ju längre tiden gick, desto mer träningsvärk fick jag. Jag har träningsvärk överallt känns det som.

Jag går ju inte på gym utan tränar hemma på vardagsrumsgolvet med hantlar. Igår så gjorde jag diverse utfall, knäböj, axelpressar, armhävningar, lite mage och ryggövningar, en ordentlig genomkörare helt enkelt. Och oh boy, som det känns idag. Kanske jag nu en gång för alla lär mig att träna styrka åtminstone en gång i veckan, så att jag inte skulle få sån här träningsvärk varje gång. Egentligen är det ju inte så konstigt att jag har värk idag, när jag inte tränat styrka på tre (?) veckor. Så nu är det skärpning som gäller!

Bjuder på två bilder som har absolut inget med inlägget att göra, men är bästa hunden. Tyvärr vet han inte var kameran är… 🙂

Featured imageFeatured image

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *