Veckosummering och månsken

Idag hade jag en lång och stressig dag på jobbet. Det var inte en lugn stund så när jag kom hem efter jobbet var jag så trött. Tänkte bara lägga mig ner i soffan och slötitta på tv hela kvällen, men tänkte att en liten joggingtur brukar piggna upp. Jag hade inga krav på dagens pass, planen var bara att ta mig ut en sväng.

Som jag gissade så blev jag piggare av att springa så passet slutade sist och slutligen på strax under tio kilometer. Det är underligt egentligen vad löpningen gör för kroppen. Hade jag lagt mig i soffan så hade jag garanterat somnat, men efter löpningen så kände jag mig mycket piggare.

Med dagens pass inräknat så blev veckans saldo tre löppass, ett pass zumba och ett pass styrketräning. Det är riktigt bra (för att vara mig iaf), så det är jag nöjd med. Så småningom ska jag börja lägga in mera mängdträning i min löpning igen, hittills har passen varit ganska korta. Och den där styrkan ja, den ska jag fortsätta med. Måndagens träningspass resulterade ju i en brutal träningsvärk, så det är väl ett tecken på att jag måste träna det lite oftare.

Nästa vecka hoppas jag att kunna träna som normalt. Jag vet att det kommer att vara stressigt på jobbet och att jag ska jobba långa dagar. Men imorgon och på onsdagen borde jag kunna träna som normalt. Och fredag, lördag, söndag också. Och då blir det fem pass i veckan, så samma som den här veckan. Nästa vecka blir det dock ingen zumba, för det går bara på tisdagar och torsdagar och då är jag på jobb på kvällen.

Idag annars när jag var och sprang på kvällen så var det ett sånt fantastiskt månsken. Det är fullmåne och den var väldigt lågt nere. Tyvärr så har jag bara min kamera på telefonen med mig på löpturen så bilderna blev inte alls bra. De gör ingen rättvisa alls hur stor och fin månen var. Men tja, ni får helt enkelt föreställa er… 😉

Featured image

0

0 tankar kring ”Veckosummering och månsken

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *