Hänt i veckan

Denna vecka har igen bjudit på mycket jobb och lite träning mellan varven. Det firas höstlov i södra Finland denna vecka och det har inneburit mer kunder än normalt på jobbet, vilken i sin tur betyder mer jobb för mig. Men jag trivs nog väldigt bra med mitt jobb, så egentligen klagar jag inte, det är mer som ett konstaterande.

På måndagen så tränade jag styrka (igen!). Fyra veckor i rad nu, jag är så stolt över mig själv. Jag funderar på att köpa en kettlebell för att lite variera mig i mina övningar och program. Jag är rädd att jag ska svinga för ivrigt bara och den ska flyga in i tv:n eller fönstret eller liknande. Jag antar att jag får börja försiktigt för att öva in tekniken och för att inte tappa greppet. Kan man ens tappa greppet?

Featured image

Igår efter jobbet så besökte jag för första gången XXL-butiken. Jag som väntade så ivrigt på att den skulle öppna där vid köpcentret som jag jobbar i  och sen när den väl öppnade i augusti (?) så har jag inte ens besökt den. Så kan det gå ibland, men igår var jag äntligen där. Jag var på jakt efter nya löpvantar och mössa när det har blivit så förbenat kallt att springa på kvällarna, men hittade inga. Som i hittade inga överhuvudtaget, inte inga som passade mig. Jag orkade inte fråga nån expedit var de fanns, om de fanns, så det blev varken mössa eller vantar för min del. Däremot köpte jag ett par nya tights. De var av lite tjockare tyg, men inte riktigt vintertights, som nåt slags mellanting. Jag har märkt att mina ben, framförallt framsida lår, fryser på kvällarna när jag är ute och springer. Så förhoppningsvis hjälper dessa.

Imorgon är det tänkt att jag ska springa intervaller, tusingar närmare bestämt. Jag fasar redan för det…

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *