Veckosummering

Idag var det tänkt att jag skulle springa hem(åt) efter jobbet och så blev det. Jag har ca 18 km hem från jobbet så i princip så kan jag springa det, men inte med min nuvarande dagsform. Så jag hade bestämt träff med sambon på ett lämpligt ställe dit jag gissade att det var ungefär 12 km. Tydligen var det ganska bra gissat, runkeeper visade 12,8. Det är det längsta jag sprungit sedan Tallinn halvmaraton. Jag försöker ju vänja mig att springa utan musik och idag sprang jag hela vägen utan. Så sakta med säkert lär jag mig att springa utan.

Featured image

På väg mot mitt jobb, påbyltad och klar

Med dagens löppass så slutade veckans träningssaldo på 19,5 km löpning, 26 km cykling, ett pass zumba och ett pass styrka. Totalt fem pass. Helt klart godkänt! Nästa vecka fortsätter säkert i samma stil, ska försöka lägga in lite löpintervaller för att se om jag kan toppa formen till milloppet den 24.10. Det skulle vara skoj att avsluta loppsäsongen med ett nytt pers på milen. Det borde inte vara omöjligt… Sub55 på milen är ju målet (för tillfället), mitt nuvarande pers är 57.01. Banan är platt, eller det var den i fjol när jag sprang samma lopp och jag antar att arrangörerna inte har ändrat på banan alltför mycket iaf. Så ett nytt pers ska nog vara möjligt, förutsatt att jag hålls frisk tills dess och kan träna som jag vill.

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *