Ingen träning här inte

Idag var planen att jag efter jobbet skulle bege mig ut på en löptur. Jag har inte sprungit sen i lördags och tänkte att jag skulle testa på hur kroppen känns efter tävlingen. Jag fick skrota mina planer ganska tidigt för jag vet även utan att springa att kroppen inte känns bra… Jag vet inte om jag håller på att bli förkyld eller om jag bara pressade mig så (för?) hårt på lördagens millopp, eller om jag påverkas av att vi ställde om klockan, men kroppen känns bara blä.

Så det får bli en till vilodag och så hoppas jag att det reder ut sig. Jag känner mig mest trött och hängig och helt enkelt orkeslös. Inte så där det känns bättre efter att jag tränat utan snarare att det skulle förvärra situationen. Ifall det känns bättre imorgon, så blir det kanske ett träningspass då istället.

Det är hur som helst fint väder ute, perfekt springväder. Men jag kan ju njuta av vädret genom fönstret också. Ha ha 🙂

Featured image

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *