Klackarna i taket

Ikväll är det dags för den årliga ”jul”festen med jobbet. Den är alltid på samma dag, på alla helgons dag eftersom vi är alla lediga idag och de flesta av oss även imorgon. Så ikväll ska en ca 25 personer festa loss och fira det gångna året. Typ.

Jag själv kommer knappast att festa loss nå speciellt mycket, eftersom jag inte dricker så mycket alkohol, men de finns nog de som säkert kommer att dricka även min ranson. Nå ja, hursomhelst brukar det vara god mat och stämning och jag brukar hinna lämna festen innan det börjar gå alltför vilt till. Jag har inget emot att folk dricker och jag dricker ju även själv, men jag brukar kanske hålla mig till två max tre glas, medan andra då dricker lite mer. Så sen i nåt skede av kvällen blir det bara too much (att se på andras fylleri) och så brukar jag gå hem. Och så mår jag mycket bättre imorgon. I min ungdom (okej, nu låter jag ju lastgammal, är faktiskt bara 31), så drack jag nog betydligt mer på fester. Nu har jag lärt mig att man kan ha roligt även utan alkohol och så är dagen efter betydligt behagligare.

Naglarna är lackade och matchar presenten och outfiten är utvald. Nu gäller det bara för mig att fixa mig själv i ordning ännu inför kvällen. Här sitter jag ännu i pyjamas och bloggar…

Featured imageFeatured image

Imorgon sedan borde bli en någorlunda normal dag, lite träning hade jag tänkt få in. Den här veckan har varit en återhämtande vecka med hittills ett pass styrka och en löprunda. Är glad över att jag fortfarande håller igång styrketräningen.

Har du nå roliga planer inför lördagen? Firar du kanske halloween?

0

0 tankar kring ”Klackarna i taket

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *