Dagen efter

Igår var jag på fest med jobbet och känslan idag har varit… lite seg kanske. Inte så att jag är bakfull, utan mest trött. Jag höll mig mest till vatten i går, det blev två glas vin till maten och en drink efteråt, men det var iaf en lång kväll så idag har jag varit lite trött.

Jag var hemma nångång efter ett i natt och det är nog way past my bedtime. Hursomhelst så hade jag jätteskoj igår. Mycket roligare än vad jag ursprungligen trodde att jag skulle ha, så kvällen var lyckad. Maten var supergod som den oftast är på våra fester och alla var på gott humör. Senare på kvällen hade vi frågesport och olika lekar och mitt lag vann frågesporten. Wuhuu! Priset var så mycket som en chokladplatta 🙂 Men en vinst är alltid en vinst!

Featured image

Det är inte bara mina glas 🙂

T.o.m tomten kom på besök! Tydligen har jag varit snäll i år för jag fick en fin present. Tomten känner mig väl, för jag fick ett reflexband att ha på armen. Det var en välbehövlig present nu när det börjar vara så mörkt ute. Usch, tänk att det är november redan…

I och med min sega känsla idag så beslöt jag mig för att inte träna idag. Så denna vecka blev det ett pass styrka och en löprunda. Men det är helt okej det med! Jag tänkte redan skriva bara, men ändrade mig. Det är inte alls bara, det är bra! En jobbkollega som jobbar på en annan avdelning berättade igår och hon också har börjat springa, eftersom hon har blivit så inspirerad av mig. Av mig! Så nu har hon också anmält sig till ett 10 kilometers lopp nästa sommar eftersom hon tycker det är så kul att springa. Åh vad glad jag blir över att höra sådant!

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *