Veckosummering

Idag sprang jag veckans ”långpass”. Det blev tio kilometer idag, så jag är inte riktigt uppe i de längder jag vill för tillfället, men så småningom… Vi kan kalla det för ett längre pass. Med dagens löpning inräknat så slutade saldot på 24 kilometer löpning, ett pass styrka och ett pass zumba.

Jag vill som sagt börja öka på mängden på mina löpturer. Då när jag tränade inför halvmaratonet så sprang jag långpass på en 15 kilometer en gång i veckan ungefär och det är det jag siktar på i nuläget. Ifall det känns bra i kroppen vill jag så småningom börja öka längden på långpassen till närmare 20 kilometer. Jag har ju ett mål inför nästa år som jag har hintat om här i bloggen lite, men det är öppet ännu…

Jag vet inte om jag riktigt vågar skriva om det ännu. För skriver jag om det så blir det mer konkret, nu finns tanken bara i mitt huvud. Och det är inte lika skrämmande… Så beroende på hur min träning framskrider så kanske jag vågar berätta om mina planer.

Featured image

Idag så sprang jag på motionsslingan som finns nära där jag bor. Den är kuperad och så finns där i mitten av slingan en megabacke. Just när man tror att man är uppe, så är det bara en platå och så fortsätter backen. Det är bra träning iaf. Nå ja hur som helst så hade nån haft lite roligt och lämnat lappar på träden. Just där vid platån så fanns en lapp. Jag tänkte jess, hejarop och pepp, men nej! Fast ganska roligt egentligen.

Featured image

Nu blir det farsdagsfirande för min del. Nästa vecka borde träningen fortsätta i samma stil som den här veckan. Ett pass zumba, ett pass styrka och antagligen tre löppass, med förhoppningen om att öka på mängden lite.

0

0 tankar kring ”Veckosummering

  1. Charlotta Sofia springer o trimmar

    Jag är också i färd med att öka på längden, dock är jag inte alls uppe i samma sträckor som du 🙂 Tycker det kan vara lite kul att kämpa sej upp faktiskt. En kan ju antingen välja att tänka: ”Ånej, jag har tappat så mycket” eller så väljer en att bara se framstegen som om det var första gången. Jag väljer det senare 🙂 (även om det kan vara knivigt ibland)

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *