Testrundan sprungen

Det verkar som om jag inte är sjuk eller håller på att bli det… *håller tummarna* Idag efter jobbet bestämde jag mig för att springa en kort runda för att känna på kroppen. Och allt kändes bra!

Det kändes inte tungt, varken flåset eller benen, utan allt kändes bra i kroppen. Skönt! Rundan blev lite över sex kilometer, närmare sju tror jag. Min telefon tyckte nämligen att det var för kallt så den stängde av sig efter två kilometer. Jag har dock sprungit den rundan många gånger och vad jag minns så är den närmare sju kilometer.

Jösses vad det är kallt ute nu. Temperaturen visade -13 grader när jag for ut och det har lovats ännu kallare mot slutet av veckan. Min smärtgräns börjar så småningom komma emot för i hur kallt väder jag vill springa i. Jag springer nog året om och i ur och skur, men -15 är nog nästan min smärtgräns för att springa.

 

Påbyltad till tänderna idag

Idag köpte jag en ny löparjacka (och strumpor och pannband…) Jackan är en lite tjockare modell, så jag hoppas att jag ska hållas varm(are) i den. Jag har länge varit på jakt efter en tjockare jacka och nu hittade jag en på rea, så jag slog till. Det sved nog lite i plånboken för jackan var betydligt dyrare än vad jag brukar betala för jackor. Fast i och för sig så är nästan alla mina löparjackor av stadiums egna märke, så… Nå ja, jag testade jackan redan idag och den verkar lovande. Varm och skön och bra passform. Så nöjd och glad över köpet!

0

0 tankar kring ”Testrundan sprungen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *