Inte den smartaste idén kanske

Ibland gör jag först och tänker efter sedan. Som idag då… Planen var att igår ta en löptur efter jobbet, men eftersom termometern visade -17 tyckte jag att det var för kallt för att springa. Så tanken var att istället idag för jobbet ta en löprunda, men nu är det ju ännu kallare ute

Jag vill inte riskera att bli sjuk igen, så bestämde mig i stället för att träna inomhus. Jag hade ätit min normala frukost och druckit två koppar kaffe som jag brukar göra, när jag satte igång med dagens träningspass, plyos. Jag har ju gjort programmet tidigare och vet att det är mycket hopp och skutt, men ändå tyckte jag tydligen att det var en bra idé att göra det direkt efter kaffedrickandet.

Ungefär femton minuter in i passet börjar jag känna hur kaffet skvalpar i magen och börjar få lite sura uppstötningar. Tio minuter senare tänker jag, vad har jag gett mig in på… Lite kräkkänsla emellanåt. Passet är tungt annars också, och med kaffe i magen dessutom. Let’s just say, lite jobbigare

Dagens lärdom blir alltså, att inte träna plyos direkt efter kaffedrickande…

0

0 tankar kring ”Inte den smartaste idén kanske

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *