Stark känsla och darrriga ben

Idag var det dags för ett efterlängtat styrketräningspass. Tänk att jag faktiskt längtar efter styrketräningen nu… Jag är glad att det har blivit till en rutin i min träning. Idag blev det en genomkörare av hela kroppen, med mest fokus på ben.

Jag kände mig stark i kroppen idag. Nu efteråt, not so much! Benen känns som spagetti ungefär och bara skakar. Fast egentligen så gillar jag ju känslan, det är väl ett tecken på att jag gjort något… Det är roligt att jag märker framsteg och att de vikter jag har hemma nästan är för lätta. Eller att jag iaf borde köpa ett par tyngre för vissa övningar och variera mig.

Igår efter jobbet blev det igen en liten löprunda. Det var marginellt längre och snabbare än söndagens runda, men snart så… Jag längtar efter att få komma igång med träningen inför sommarens maraton. Jag har inget program jag följer (ännu), jag har inte riktigt bestämt mig hur jag ska göra med den saken. Jag brukar inte gilla strikta scheman och vet inte om de passar mig. Kanske jag knåpar ihop ett eget löst schema, med delar från olika program.

Snö, snö, snö, så långt ögat kan nå

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *