Kan man inte springa, får man roa sig med andra saker

Som att köpa nya träningskläder till exempel. Idag kom jag hem med nya tights, pannband och strumpor. Min mage och jag är inte riktigt kompisar ännu heller, så jag håller mig borta från löpningen en stund. Jag sprang en kort runda i går, för att testa hur det känns, men tja… Näe! Inget vidare ännu!

Gårdagens runda blev knappa tre kilometer, ett varv runt kvarteret ungefär. Det positiva med passet var att benen kändes pigga och att farten var bra, men magen… Not so much! Sen tror jag nog också att mitt huvud spökar lite och att jag låter de negativa tankarna och funderingarna ta över. Det blir som en sån där, självuppfyllande profetia, typ. Jag är så rädd över att något kommer att hända, att det gör det bara för att jag går och tänker på det och oroar mig för det…

Nå ja, idag blev det istället zumba och det funkade bra. Imorgon blir det en planerad vilodag och sedan veckans styrketräningspass på torsdagen. Till helgen ska jag ge löpningen en ny chans. Då litar jag på att magen är i skick igen och att det går bra att springa.

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *