Äntligen lite löpning!

Jag lämnade er visst med ett deppigt inlägg sist, men nu är jag tillbaka igen. Idag efter jobbet var jag nämligen på en efterlängtad löptur och idag kändes allt bra. Ingen krånglande mage mer, utan pigga ben och bra flyt.

Jag är väldigt nöjd över dagens pass. Det blev en perfekt inledning på helgen. Jag är nämligen ledig i tre dagar nu, hur lyxigt är inte det?! Jag är väldigt sällan ledig lördag och söndag kombinerat, bara var fjärde helg,  och nu är jag dessutom ledig måndag också. Det ska bli så skönt och för en gångs skull har vi inget inplanerat.

Möjligtvis att vi far till min sambos föräldrar på söndagen, men i övrigt inga stora planer. Eftersom dagens löppass gick så bra, så tänkte jag göra ett försök till långpass imorgon. Jag siktar in mig på 15 kilometer, men ingen tidspress. Långt och långsamt ska vara ledorden. Bara mata på och tänka positiva tankar.

Ah, so excited! Dagens pass alltså! Nu är jag så pepp på att springa igen. Det firar vi och ledig helg med en gammal hoppbild från Grekland i fjol. Ungefär så här glad känner jag mig nu också!

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *