Ett långpass som heter duga

Vilken känsla i löpningen idag alltså! Jag är så glad och nöjd just nu över dagens långpass. Jag skrev ju igår att jag siktade in mig på ca 15 kilometer idag, och det blev hela 16,5 (!). IIK! Föreställ er en fnittrande fåntratt som är väldigt lycklig för tillfället och sitter och småler. Sa någon runner’s high?

Nu känns det igen betydligt bättre inför sommarens stora mål, det känns helt klart genomförbart. Efter förra veckans problem var allt bara blä och jag ville bara ge upp satsningen. Nu är självförtroendet tillbaka och det känns som om det är på väg mot rätt håll igen.

Nu vet jag att jag har längre sträckor i kroppen och att jag orkar springa hela vägen. Tidigare har jag kanske sprungit där kring 12 kilometer och tänkt att jag säkert skulle orka mer, men idag fick jag bevisat att jag faktiskt orkar mer.

Jag är så pepp på löpning just nu! Nästa vecka söndag har jag tänkt att jag ska springa hela vägen hem från jobbet. Tidigare har jag sprungit hemåt och sedan tagit bussen sista biten hem. Jag tror att det är ungefär 18 kilometer hem och med tanke på att dagens pass gick så bra, så tror jag att det kommer att gå galant!

Har du tränat något idag?

 

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *