Höft update

Jag kände ju av min vänstra höft lite under måndagens löppass och beslöt mig således för att korta av min planerade runda och komma hem istället. Nu har det gått några dagar och jag tror jag vågar påstå att det var snön och oplogade vägar som påverkade. Nu känns allt bra igen. Det gjorde det i.o.f.s igår redan, men jag tog en vilodag för säkerhets skull.

Idag har jag tänkt göra ett lättare styrketräningspass efter jobbet för att känna på höften och imorgon sedan testa på löpning igen. Det har igen (!) snöat massor, men nu är det mera pudersnö och inte snösörja. Så förhoppningsvis känns allting bra imorgon så kan jag springa som planerat.

Den här veckan hade jag tänkt få in fyra löppass. Normalt springer jag tre gånger i veckan, men i och med att zumban har sportlovspaus, kan jag springa fyra gånger den här veckan. Längre fram i vår sedan när jag trappar upp min träning inför maraton blir det nog att springa fyra gånger i veckan. Fast då har zumban slutat för säsongen, så då borde det fungera. Dessutom är det ljust på kvällarna sedan också. Längtar dit! Det är så skönt att det inte är beckmörkt när jag slutar jobbet nu heller…

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *