För att citera Nike

Just do it! Idag var en typisk sådan dag där jag inte hade lust att springa. Eller lust och lust, jag kände mig lite trött och tyckte att jag hade annat som jag borde göra istället. Så jag sköt upp det och sköt upp det och tänkte tills sist att jag far på en kort runda i alla fall.

Jag har varit ledig hela dagen idag och hade ursprungligen tänkt fara och springa redan tidigt på dagen, men… Jag tänkte att jag måste tvätta först, dammsuga, fixa det här, göra det där… Mitt i allt var klockan tre på eftermiddagen och jag hade inte gjort något vettigt egentligen, bara gått runt och plockat. ( och slösurfat…)

Jag bestämde mig till sist för att ta mig i kragen och fara ut på en kort runda, det har trots allt varit jättefint väder. Jag hade tänkt mig en runda runt kvarteret typ, bara ta mig ut och lufta på benen lite. Och vad händer när jag kommer ut genom dörren?!

Plötsligt var jag inte trött längre och hade världens springlust så hela passet slutade på elva kilometer. Så ibland går det bäst för mig när jag inte funderar för mycket, utan bara springer. På med kläderna bara och ut genom dörren, så brukar det mesta lösa sig sedan.

Happy friday! Nu väntar sju dagar jobb på raken och sedan en välförtjänt semester!

0

0 tankar kring ”För att citera Nike

    1. hopihopi Inläggsförfattare

      Jag tycker nästan det går bäst då när jag inte har några krav på mig själv, bara springa så långt/kort snabbt/långsamt som jag känner för helt enkelt.

      Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *