Långpassrekord

Idag sprang jag det längsta jag någonsin gjort om man inte räknar med mina tre halvmaraton. Jag sprang hela vägen hem från jobbet! Tidigare har jag alltid sprungit hemåt och så har jag antingen tagit bussen sista vägen eller så har min sambo hämtat mig, men idag alltså sprang jag hela sträckan!

Jösses vad jag är stolt över mig själv! (Får man vara det?) Äh klart som fan att jag får vara det! Det blev nästan 19 kilometer, det gick inte direkt i min tävlingsfart på halvmaraton, men det struntar jag i. Huvudsaken är att det gick och att jag känner att jag har det i mig för kommande långpass och maratonsatsning.

 

Nu är självkänslan på topp! Jag gick lite mellan varven i uppförsbackarna för att lite spara kraft och samtidigt så drack jag lite smoothie. De funkade riktigt bra med magen att ta smoothie och jag tyckte nog att jag fick en energiboost av det. Jag och min mage är inte så förtjust i sportgels, men smoothie gick bra. Så nu ska jag köpa mig fler smaker att testa på kommande långpass, för nu vill jag bara springa längre och längre.

Imorgon blir det dock en välförtjänt vilodag. Jag har inte riktigt funderat ut nästa veckas träningsschema ännu, jag får se lite hur kroppen känns efter dagens pass. Återkommer med planen senare i veckan.

0

0 tankar kring ”Långpassrekord

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *