Vi måste prata om vädret

Alltså, hur härligt har inte vädret varit de senaste dagarna?! Mindre kul förstås är ju att min semester är slut nu och att jag således varit på jobb, men… Idag slutade jag jobbet redan klockan 15 så jag hann njuta av solen och värmen en stund. Jag köpte en glass innan jag skulle med bussen hem och njöt av den medans jag gick till hållplatsen.

Ah, solen! Värmen ! Våren! Och glass, kan det bli bättre? En liten löptur i solskenet skulle ha varit pricken över i:t, men man kan inte få allt. Istället blev det den sedvanliga tisdags-zumban och det är inget fel med det. Det är inte många gånger kvar av zumban mer, för nästa vecka är det påsk och då paus och sen är det bara kanske 2-3 gånger kvar.

Sen blir det nog att lägga på ett kol inför sommarens maratonsatsning. I dagsläget springer jag tre gånger i veckan, men sen när zumban tar slut blir det nog en fjärde springtur. Plus då min styrketräning som jag fortfarande kör en gång i veckan.

Jag tror bestämt att jag ska skriva ett nytt skilt inlägg om mina tankar inför maraton, så här några månader in i träningen och med några månader kvar till start. Så håll utkik efter det, blir antagligen till helgen eftersom jag är ledig då och borde ha mer tid att ägna åt bloggen…

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *