Som natt och dag

Nu känns det som om min kropp är sig själv igen, i alla fall på bättringsvägen. Jag har inte ännu varit på en löprunda, men planerar det till imorgon och då senast får jag bekräftat om jag är mig själv igen.

Idag var det zumba och idag gick passet redan som det brukar. Inte som förra veckan då jag mest kände mig klumpig och i vägen för andra. Idag hade jag bra känsla hela passet igenom och var så glad när passet var slut. Endorfinhög! Nu är det bara tre gånger kvar av zumban för vårterminen och det är oklart ifall det blir någon fortsättning på hösten. Hon som vi har som instruktör nu ska nämligen sluta, så ingen vet ännu ifall det kommer någon ersättare.

Imorgon planerar jag som sagt att ta en springtur. Tanken är att springa ett lite längre pass, jag siktar på 12 kilometer. Jag vill öka på mängden och längden på mina löppass. Det är inte många månader kvar nu tills maraton, och det börjar kännas pirrigt… Nästa vecka börjar jag följa ett träningsprogram inför maraton, men mer om det i ett senare inlägg.

Hoppas att ni har haft en fin tisdag!

Snart…

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *