Tillbaka igen

Idag var det dags för ett efterlängtat löppass för att testa på formen. Jag har inte sprungit sedan söndagen, men nog tränat annat. Jag hade förhoppningar om att dagens löpning skulle gå bättre än förra söndagens, eftersom zumban igår gick bra.

Och visst gick dagens pass bra! Skönt att veta att jag är mig själv igen. Dagens pass blev strax under 11 kilometer i hyfsad fart. Idag var jag framförallt ute efter en bra känsla i kroppen. Jag hade siktet inställt på 12 kilometer, men jag bedömde min runda lite fel och sen när jag nästan var hemma redan och insåg att det inte blir så långt, så nöjde jag mig med elva. Jag orkade helt enkelt inte springa extra kringelikrokar bara för att få till tolv.

Jag har nog ett hum om vad min lilla svacka kan bero på. Jag vet inte riktigt ifall jag ska dela med mig av det här eller inte. Men vi kan väl säga så här, det har att göra med sånt som kvinnor går igenom en gång i månaden ungefär… Nu när jag skriver det, så kommer jag att tänka på det. Järnbrist!

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *