Perfekt avslutning på veckan

Idag sprang jag hela vägen hem från jobbet och det visade sig att det blev långpassrekord. Bortsett från de gånger jag sprungit halvmaraton då… Jag har sprungit hela vägen hem från jobbet tidigare också, men då endast med runkeeper i telefonen. Den strulade och orkade inte hela vägen, så jag fick inte veta hur långt det är.

Idag sprang jag med den nya klockan och resultatet blev 18,8 kilometer. Så det är jag väldigt nöjd med. Det blev inget långpass förra veckan, eftersom jag kände mig lite krasslig och inte helt mig själv, så nu är det skönt att veta att jag är tillbaka mot maratonform.

Jag orkade springa bra hela vägen idag. Jag gick i de brantaste uppförsbackarna och passade samtidigt på att dricka lite smoothie. Dessutom stannade jag för att fota ibland. Det var en jättefin solnedgång som tyvärr inte alls gör sig rättvisa på mina kassa bilder. Men ni får helt enkelt föreställa er hur fint det var…

Imorgon inleder jag mitt schema för maraton. Det är ett löst program, en tolv veckors plan. TOLV VECKOR?! Är det bara tolv veckor kvar… *panik* Mer om det imorgon…

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *