Från ena festligheten till den andra

Den här helgen är jag ledig, ledig från jobbet det vill säga. Så mycket ledig tid har det inte direkt blivit, men så är det ibland när mycket ska hinnas med på en och samma helg.

Helgen började bra med ett långt löppass på fredagen direkt efter jobbet. Jag ville få in långpasset då redan eftersom jag visste att helgen i övrigt skulle bli stressigt. Eller inte stressigt, för det är ju roliga saker vi gör, men ont om tid till träning snarare. På fredagen sprang jag alltså lite över 14 kilometer på den kuperade motionsslingan nära där vi bor. Det blev runt runt runt, totalt sex varv tror jag. Jobbigt värre, men bra att springa i backar.

Tyvärr inte så här grönt ännu

Igår for jag och sambon sedan iväg på spa-weekend. Det är min julklapp av honom. Vi var till Nådendals spa. Jag/vi har aldrig varit där tidigare och det var så skönt att bara ligga och slappa i poolen och på hotellrummet. Och hotellfrukost är ju det bästa som finns i matväg 🙂

Idag blir det middag med familjen för att fira pappa som fyller år nästa vecka. Kul att träffa alla igen, vi samlas inte så ofta alla på en gång, även om vi bor i samma stad. Efter middagen är planen ett litet löppass, men om jag känner min familj rätt så kommer det att bli sent. Och jag vill inte stressa med träningen och känna att jag måste få in den. Så denna vecka blir det antagligen bara två löppass, ett styrketräningspass och en zumba timme.

Men så är det ibland, mot nya tag nästa vecka helt enkelt. Jag hoppas att ni har haft en fin helg!

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *