Första loppet för säsongen bokat

Idag fick jag nytt arbetsschema på jobbet som sträcker sig till mitten av maj. Det visar sig att jag är ledig den 7 maj och vad passar då bättre än att inleda loppsäsongen då. Ungefär en timme efter att jag fått mitt schema hade jag bokat mig till loppet.

Jag ska alltså springa ett millopp i Masku. Samma lopp som i fjol, men denna gång går loppet nästan en månad senare. Dessutom har banan ändrat lite, det har inte kommit ut officiella kartor ännu. I fjol gick ju loppet bra, jag sprang mitt snabbaste millopp någonsin då och det  måste jag ju vara nöjd med.

Masku Maraton

Vad jag minns från i fjol så regnade det hela vägen och att jag hade strul med nummerlappen, så min tid kunde egentligen ha varit ännu bättre. Här kan ni läsa om loppet i sin helhet. Så i år hoppas jag på bättre väder och förhoppningsvis ett nytt PB.

Jag har inte direkt tränat snabbhet, men onsdagens pass var en boost för självförtroendet. Kanske det finns möjlighet till nytt rekord. Jag ser framemot att springa lopp igen iaf. Det känns som om det var evigheter sen sist… Längtar till stämningen och pirret innan starten.

0

2 kommentarer

  1. Åh, så spännande! Blir kul att läsa rapporten sedan!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

© 2020 Hopihopi

Tema av Anders NorenUpp ↑