Bröllopsplaneringen framskrider

Idag blir det inget inlägg om träning, istället ett inlägg om den andra stora saken mina tankar kretsar kring för tillfället. Nämligen vårt kommande bröllop i sommar. Jag har medvetet valt att inte skriva så mycket om det här på bloggen. Det är ju ingen hemlighet eller så,  (jag har nog nämnt det) men den här bloggen vill jag ändå främst se som en träningsblogg, strösslat med lite inlägg om annat.

Det har börjat trilla in lite anmälningar till bröllopet nu, vilket gör att vi kan börja planera detaljer mer. Jag har redan köpt ljusen, men idag beställde vi lite övrigt pynt och dekorationer. Jag väntar med spänning hur de ser ut. Jag beställde såna små påsar att ha godis i till gästerna och så girlanger att ha kring ljusen och på borden.

Vi har som färgtema rosa och vitt med lite gröna detaljer. Girlangerna som jag beställde är jag mest ”nervös” över. Jag hoppas att färgen är någorlunda neutral, det  var svårt att se på bilden hurudan färgen är. Jag vill inte ha skrikig färg, utan mera blekgrön. Funderade först på att ta rosa färg, men tänkte att det kanske blir för mycket rosa, eftersom ljusen är rosa till merparten.

Så nu har jag fått skriva av mig lite om bröllop.  🙂 Här är en här hemma som börjar vara måttligt trött på allt mitt prat om färger. Han bara, det spelar väl ingen roll, välj nån nu bara… grön som grön liksom

2016-05-08 14.54.44

Njuter av de sista solstrålarna, det har lovats sämre väder igen

Återkommer imorgon igen, med inlägg om träning. Jag ska inte tråka ut er alltför länge 😉 Imorgon är planen att jag skall springa ett lite längre pass, jag siktar på en tolv kilometer. Jag är nämligen ledig imorgon, så tiden borde inte vara nåt bekymmer.

Ps. Ifall ni vill läsa mer om bröllop, så säg till bara… jag berättar gärna

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *