Back on track

Idag var dags för mitt första löppass efter lördagens lopp. Känslan idag var betydligt bättre än under lördagen. Idag sprang jag på kvällen efter jobbet i mycket svalare väder och inte så mycket sol, så det hjälpte mycket. Nu sprang jag visserligen inte i mitt tänkta tempo för milen, utan långsammare, men det kändes som om jag hade kunnat springa fortare ifall jag velat.

Det är skönt att få bekräftat för mig, att jag inte är i dålig form, utan att vädret spelade en stor roll på lördagen. Nu är det nya tag mot sommarens maraton som gäller. Jag är fortfarande på rätt kurs, det är ändå det som är mitt stora mål den här sommaren. Snabbare på milen kan jag bli till hösten sedan, det finns ju lopp att springa då också och jag kan förhoppningsvis putsa min rekordtid då.

2016-05-05 19.56.50

Nu ikväll blir det Eurovision song contest för min del. Jag älskar det! Finlands bidrag är inte ens så dåligt i år, inget kan slå förra årets bottennapp. Jag brukar vara ganska bra på tippa vinnaren, men i år har jag faktiskt inte ens hört alla låtar och har inte hängt med i diskussionen om vem som tros vinna. Ryssland? Jag gillar Islands låt av det jag hört. Den är ju kanske liiiite inspirerad av Sveriges två vinnande bidrag de senaste åren, så den lär ju inte precis vinna. Men jag hejar på den!

Vem hejar du på?

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *