Långpass söndag

Det var blött, det var regnigt, men det gick! Jag hade som plan att springa hem från jobbet idag igen, men när jag såg vad det lovats för väder var jag nära att ställa in. Jag hade med mig alla löpargrejer till jobbet i alla fall i hopp om bättre väder till kvällen när jag skulle starta.

Men nej! Det fullständigt vräkte ner vatten när jag startade. Jag ringde till sambon och sa att jag vill ha bastun på ikväll, jag kommer antagligen att vara väldigt (!) blöt och kall när jag väl är hemma. Jag tänkte för mig själv att jag börjar springa och i värsta fall får jag hoppa på bussen i något skede och ta den sista biten hem.

Det konstiga när jag väl hade börjat springa, så bekom regnet mig inte så mycket. Jag var redan genomblöt efter typ tio minuter och lyckades dessutom stiga rätt ner i en stor vattenpöl ungefär det första jag gjorde. Vad är det värsta som kan hända liksom? Att jag blir ännu blötare?

Jag beslöt för att springa hela vägen hem som planerat. Lite regn ska inte förstöra mina planer. Nästan 19 kilometer senare var jag hemma, genomblöt, men ändå glad över ett genomfört långpass. Totalt slutade veckans löpsaldo på 47 kilometer. Så långt sprang jag under en vecka senast… Öh aldrig!

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *